Valborg på Källebacken

Välkomna att fira Valborg på Källebacken och titta på den traditionsenliga vårbrasan!

Undenäs Kyrkokör sjunger in våren och vi får lyssna till Johannes Lindman som håller vårtal. Firandet börjar kl. 20.30 på Valborgsmässoafton.  Försäljning av fika på Logen!

Ta en kaka till! Det är dags för Det stora kakkalaset

lördag 28 april kl. 11.00-16.00

Det stora kakkalaset i Undenäsgården firar 10-årsjubileum i år, och man behåller det vinnande ursprungskonceptet. Det är bara att komma och sörpla i sig kaffe och smaka på så många av de närmare 80 kaksorterna som man överhuvudtaget kan proppa i sig. Bygdens bästa kakbakerskor ställer upp och tillverkar underverk som vanligt, och ett hårt arbetande gäng av frivilliga serverar, ställer fram och plockar undan för allas trevnad.

Kanske vore det en idé att skapa en speciell jubileumskaka till 10-årsdagen? Maggan Nilsson, som är en av arrangörerna, meddelar att man inte haft tid att tänka på den saken i gruppen, men att alla uppfinningsrika personer är mycket välkomna att höra av sig till henne med förslag. Dessutom behövs det alltid fler kakbagare och frivilliga krafter under själva evenemanget. Ring Maggan! Hennes telefonnummer är: 0505-308 46 och 070 – 226 30 50.